top of page
IMG_1343.jpg

Keräämme satunnaisesti kimppoja mielenkiintoisten hevosten ympärille. Valmentaja on itse mukana useimmissa kimpoissa. 

Tällä sivulla esitellään kimppahevoset, joista osuuksia on vapaana. Mikäli et löydä mieleistä hevosta tai osuuksia ei tällä hetkellä ole vapaana, voit olla yhteydessä suoraan Etta Pakkaseen ja lähdemme suunnittelemaan mielenkiintoista yhteisprojektia. 

Swanandonly 

Mahdollisuus päästä mukaan valmiiseen kilpahevoseen!
Swanandonly.jpg

Yhden osakkaan vähentäessä osuuksiaan kimppahevosissa tarjoutuu mahdollisuus hypätä mukaan kunnossa kilpailevan Swanandonlyn porukkaan. Hevonen on kilpaillut koko vuoden hyvässä kunnossa, mutta kärsi erityisesti alkuvuodesta epäonnisista juoksunkuluista. Viimeisin voitto on kotiradalta niinkin läheltä kuin 16.5.! Vuoden 2023 kahdeksasta kilpailusta totosijat 1-1-1 ja tienattuja kaurarahoja 2980€. 

Nyt 5-vuotias ruuna kärsi 3-vuotiaana hankosidevamman, josta sen annettiin parantua rauhassa vuoden päivät. Tuon tauon jälkeen "Samppa" on päässyt kilpailemaan elokuusta 2022 lähtien terveenä. 

Menestysvalmiin kilpahevosen hinnassa on huomioitu riski vamman uusiutumiselle ja nyt mukaan pääseekin 500€:lla /10%. Osuuksia vapautuu kaksi, mutta ne myydään ensisijaisesti yhdelle osakkaalle. 

call-01.png
040 8747095 /Etta Pakkanen

Rähinä
 

Suvukas suomenhevosvarsa - unelma ravikuninkaasta elää!
f9444654-46ca-4f7c-a358-93229d378f55.JPG

Parvelan Retu on sävähdyttänyt ravikansaa jo useamman vuoden ajan ja on vakuuttanut myös vannoutuneet lämminveri-ihmiset. 5.5.2023 syntynyt Rähinä edustaa oriin kolmatta ikäluokkaa, joista ensimmäisen radoille tuloa seurataan mielenkiinnolla. Emä Ypäjä Ilmestyvä kärsi urallaan loukkaantumisista, mutta opittiin tuntemaan tuulennopeana tammana. Se on näyttävä hevonen, joka kantakirjattiinkin I-palkinnolla. Ilmestyvän ensimmäinen varsa Vapiskaa on ehtinyt jo voittaa kolmeen yrittämään. 

Erityisen mielenkiintoisen tästä sukuyhdistelmästä tekee se, että Ypäjä Ilmestyvän emän Poolan paras varsa, ilmiömäinen Ypäjä Eila (5v 23,0aly) on Parvelan Retun tapaan Liisingistä. Toimivaksi todettu sukuyhdistelmä hyppää Rähinässä ikäänkuin yhden askeleen tulevaisuuteen.

Suvukkaat suomenhevoset ovat haluttuja ja Rähinän kanssa päätettiinkin tarttua tuumasta toimeen jo hieman ennen varsan syntymää. Poika saa kasvaa ja kehittyä emänsä rinnalla lokakuun 2023 loppuun saakka (sisältyy osuusmaksuun), minkä jälkeen se saa jatkaa painimaan ikäistensä seurassa Larva-Jussilan laatupihattoon. 

Varsa jaetaan 10% osuuksiin, joista 20% jää valmentaja Etta Pakkaselle. Osuuden hinta on 900,00€ (sis. alv 24%) sisältäen hoidon lokakuun 2023 loppuun saakka. Sen jälkeen osuusmaksut laskutetaan kuukausittain toteutuneiden kustannusten mukaan, eli puskuria ei kerätä.

call-01.png
040 8747095 / Etta Pakkanen
email-01.png
bottom of page