top of page
pakkaset_erjaandersson.jpg

Aripekka ja Etta Pakkanen ovat tuttu valmentaja-hoitaja -yhdistelmä huippuhevosten kuten Staro Miami ja Deangelo takaa. Yhteistyö jatkuu edelleen tiiviinä, mutta kesästä 2022 alkaen Etta on panostanut oman valmennustoiminnan käynnistämiseen. 

Alla pääset tutustumaan molempiin valmentajiin ja ideologioihin työn taustalla tarkemmin. 

ETTA PAKKANEN

Etta (s. 1994) on tullut raviurheilevalle Suomelle tutuksi eritoten hienosti menestyneiden Staro Miamin ja Deangelon hoitajana - myöhemmin myös jälkimmäisen valmentajana. Hoitajatausta leimaakin vahvasti myös valmennusideologiaa - kaiken perustana on iloinen ja hyvinvoiva hevonen. Vahvuudet valmentajana tulevat esiin erityisesti vanhempien kilpahevosten kanssa. 

Vuonna 2022 ammattivalmentajalisenssin saanut Etta alkoi käynnistellä omaa valmennustoimintaansa kesällä 2022. Etta valmentaa ainoastaan Ylöjärvellä Hopeatien tilalla. 

call-01.png

040 874 7095

email-01.png
IMG_0917.jpg
aripekkapakkanen_erjaandersson.JPG

ARIPEKKA PAKKANEN

Aripekan (s. 1962) valmennustoiminnassa puhuu kokemus. Jyväskyläläislähtöinen ammattivalmentaja palkittiin vuonna 2003 Ravigaalassa vuoden komeettana toiminnan siirryttyä Hopeatien tilalle - ja menestystä on saavutettu siitä saakka tasaisesti Pohjanlahden molemmin puolin.

 

Viime vuosina suurimmat onnistumiset ovat tulleet nuorilla hevosilla. "AP":lle mieleisiä projekteja ovatkin erityisesti nuoret, ikäluokkakilpailuihin tähtäävät hevoset.  

Aripekka valmentaa hevosia sekä Ylöjärvellä että Ypäjän Hevosopistolla. 

call-01.png

040 701 8819

email-01.png
bottom of page