pakkaset_erjaandersson.jpg

Aripekka ja Etta Pakkanen ovat tuttu valmentaja-hoitaja -yhdistelmä huippuhevosten kuten Staro Miami ja Deangelo takaa. Yhteistyö jatkuu edelleen myös näissä merkeissä, mutta Etta on käynnistänyt myös oman valmennustoimintansa kesällä 2022. 

Alla pääset tutustumaan molempiin valmentajiin ja ideologioihin työn taustalla tarkemmin. 

ETTA PAKKANEN

Etta (s. 1994) on tullut raviurheilevalle Suomelle tutuksi eritoten hienosti menestyneiden Staro Miamin ja Deangelon hoitajana - nykyisin myös jälkimmäisen valmentajana. Hoitajatausta leimaakin vahvasti myös valmennusideologiaa - kaiken perustana on iloinen ja hyvinvoiva hevonen. Vahvuudet valmentajana tulevat esiin erityisesti vanhempien kilpahevosten kanssa. 

Vuonna 2020 ravivalmentajan ammattitutkinnon suorittanut Etta käynnistää omaa valmennustoimintaansa kesällä 2022 ja valmentaa toistaiseksi harrastajalisenssillä, eli paikkoja on hyvin rajoitetusti. Etan toimipisteenä on Ylöjärven Hopeatien tila.

call-01.png

040 874 7095

email-01.png
IMG_0917.jpg
aripekkapakkanen_erjaandersson.JPG

ARIPEKKA PAKKANEN

Aripekan (s. 1962) valmennustoiminnassa puhuu kokemus. Jyväskyläläislähtöinen ammattivalmentaja palkittiin vuonna 2003 Ravigaalassa vuoden komeettana toiminnan siirryttyä Hopeatien tilalle - ja menestystä on saavutettu siitä saakka tasaisesti Pohjanlahden molemmin puolin.

 

Viime vuosina suurimmat onnistumiset ovat tulleet nuorilla hevosilla. "AP":lle mieleisiä projekteja ovatkin erityisesti nuoret, ikäluokkakilpailuihin tähtäävät hevoset.  

Aripekka valmentaa hevosia sekä Ylöjärvellä että Ypäjän Hevosopistolla. 

call-01.png

040 701 8819

email-01.png