top of page
IMG_0517.jpg

Tällä sivulla pääset tutustumaan ravihevosten yhteisomistajuuteen, eli kimppaomistamiseen, sekä Pakkanen Racing Stablen kimppahevosiin.

 

Olemme luoneet käyttöönne myös Kimppaomistajan oppaan, johon pääset tutustumaan tästä linkistä (PDF-tiedosto aukeaa uuteen ikkunaan).

MITÄ KIMPPAOMISTAMINEN TARKOITTAA?

Kimppaomistaminen tarkoittaa ravihevosen yhteisomistajuutta – yhdellä hevosella on täten useita omistajia. Niin hevosenomistamisen ilot kuin surutkin päästään jakamaan saman henkisen joukon kanssa. Hevosen voi omistaa yhdessä kaveri- tai työporukan kanssa, tai voit liittyä kimppaan yksin ja tehdä tuttavuutta uusien kasvojen kanssa. 

 

Yhteisomistajuudessa yksittäisen henkilön rahallinen panos hevoseen on maltillinen, joten hevosenomistamisen taloudelliset riskit ovat huomattavasti pienemmät. Kuukausimaksut ovat osuuden suuruudesta riippuen kuntosalin kuukausikortin luokkaa – hevosen omistaminen voi siis olla yksi harrastus muiden joukossa. 

 

Myös me haluamme olla osana kimppahevostemme elämää. Pakkanen Racing Stablen kimpoissa omistajat saavat valmentajaosakkaan muodossa ammattitaitoisen kumppanin, joka auttaa ja opastaa raviurheilun maailmaan. Sinulla ei siis tarvitse olla mitään kokemusta raviurheilusta päästäksesi osaomistajaksi ja mukaan seuraamaan hevosen elämää ja edesottamuksia. 

MITEN PÄÄSEN MUKAAN?

Pakkanen Racing Stable on pyrkinyt tekemään hevosenomistajuudesta mahdollisimman helppoa. Voit tutustua kimppahevosiimme ja sopimuspohjiin verkkosivuillamme. Lisätietoja kaikista hevosista on mahdollista saada sekä puhelimitse että sähköpostitse. Sopivan hevosen löydyttyä käymme yhdessä sopimusasiat läpi ja allekirjoitamme sopimukset – voit käydä samalla katsomassa hevosta ja kahvilla tai voimme hoitaa koko prosessin sähköisesti. Osuusmaksu ja myöhemmin kuukausimaksu laskutetaan haluamallasi tavalla (posti-, sähköposti- tai verkkolasku). 

bottom of page